Het regelmatig reinigen van uw paardendekens, sjabrakken etc. verlengt de levensduur van het materiaal. Het materiaal blijft tevens soepeler en zal minder snel kapot gaan.

Uphill Stables wast de dekens voor ‘t Perdewinkeltje. De wasservice beschikt over professionele wasmachines met speciaal voor paardendekens geschreven programma’s en wassen de dekens op een laag toerental.

Niet onbelangrijk is dat uw dekens alleen met A-merken vloeibare zeep gewassen worden, zodat uw paard geen last heeft van nare zeepresten die door het gebruik van poeder achter kunnen blijven

Het is tevens mogelijk uw kostbare deken weer geheel waterdicht te laten maken. Dit doen wij met het bekende middel Nikwax.

Kosten wassen

Service Kosten
Zomer & Winterdekens €13,50
10 of meer dekens in één aanlevering €12,50
Zweetdekens €8,50
10 of meer zweetdekens in één aanlevering €7,50
Sjabrakken €6,00
10 of meer sjabrakken in één aanlevering €5,00

Kosten reparatie

Service Kosten
Scheuren van €7,50
Borstsluitingen vernieuwen per stuk €9,95
Elastisch bilkoord per stuk €8,95
Koppelgespen set €4,50
Losse musketon clip €4,95
Nikkelen gesp 27 mm breed €3,50

Tijdsduur
Houd onze facebookpagina in de gaten daar word op aangegeven wanneer de dekens weg gaan. Na die datum zijn ze na -/+ 3 weken schoon, fris, haarvrij en luxe verpakt terug.

Aanleveren
De dekens en/of zadeldekjes graag inleveren in een plastic zak of vuilniszak. Ze worden in de winkel voorzien van een label. Geef speciale wensen door aan de tPerdewinkeltje

Neem contact op

*Dekens, sjabrakken en overige spullen worden gewassen op eigen risico. Gaten en scheuren kunnen tijdens het wassen groter worden, ook de kleur kan lichter worden. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.