Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinkster Challenge T Schijndelse Woud

8 juni 2019 - 10 juni 2019

Meerdaagse Dressuur wedstrijd “PINKSTER CHALLENGE”

Super gezellig, sportief dressuurweekend met gave prijzen, huldiging van de kampioenen met sjerp, kampioensdeken en mega bokaal. Mogelijkheid tot het rijden van een kur op muziek.

Op zaterdag en zondag kunnen er 4 selectie proeven worden verreden, de 3 beste resultaten tellen voor de plaatsing naar de finale dag. Voor deze proeven zijn er bij de pony’s als prijzen voor de 1e proef eremetaal en de 2e proef gebruiksartikelen, voor de paarden 1e proef geldprijzen en de 2e proef gebruiksartikelen.

Op maandag strijden de geplaatste ruiters voor de kampioenstitel. De kampioenen en prijswinnaars worden op hun pony of paard gehuldigd.

Tevens word er op maandag ook nog een kur op muziek verreden, hier kan iedereen aan deelnemen ongeacht welke klasse je rijd. Wil je dus al lang heel graag een kur op muziek rijden dan is dit nu je kans. Je hoeft hier voor niet deelgenomen te hebben aan onze Challenge, iedereen kan hier voor inschrijven. Voor het inschrijven van de kur op muziek graag een mail sturen naar psv@schijndelsewoud.nl onder vermelding van je naam, naam pony/paard en klasse.

Voor de klasse BB paard/pony kun je ook inschrijven via de mail. Deze klasse kan ook deelnemen aan de Pinkster Challenge.

Voor inschrijven graag mailen naar psv@schijndelsewoud.nl onder vermelding van je naam, naam paard/pony.

Vol=vol dus wees er snel bij

Ook bieden wij de mogelijkheid om een stal te huren voor dit weekend en of te overnachten op ons terrein. Meer informatie hierover volgt nog. of voor vragen kunt u mailen naar psv@schijndelsewoud.nl

Bekijk hier de startlijst >

 

Gegevens

Begin:
8 juni 2019
Einde:
10 juni 2019
Site:
https://www.mijnknhs.nl/Game/W040902?expandHeader=True

Locatie

T Schijndelse Woud
Zijweg Dungen 10
Schijndel, Noord Brabant 5482 SB Nederland
+ Google Maps