Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Selectiewedstrijd voor Kring Hart van Brabant te Rosmalen

1 juni 2019 - 2 juni 2019

Selectiewedstrijd voor Kring Hart van Brabant

BB-RUBRIEKEN springen inschrijven via wedstrijdenrvr@hotmail.com, prijzen in natura.

Er worden ook PARA RUBRIEKEN verreden, GI t/m V, paarden en pony’s beiden op zaterdag 1 juni
Naast de reguliere proeven kunnen ook de Introductory Test A en B verreden worden. Deze proeven staan vermeld op de FEI website: klik hier
Wil je voor deze proeven inschrijven doe dit dan via mijnknhs.nl of mail naar het secretariaat van de organisatie wedstrijdenrvr@hotmail.com

Extra OEFENDRESSUUR en OEFENSPRINGEN vrijdag 31 mei alle klassen, onder voorbehoud van inschrijvingen.
Vooraf inschrijven via wedstrijdenrvr@hotmail.com

Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement, het Wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventuele aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen.

Mocht een rubriek vol zijn voor de sluitingsdatum dan gaan ruiters van binnen de kring voor op ruiters van buiten de kring.
Uniforme ex-aequo regeling dressuur conform artikel 137 lid 8a van het discipline reglement dressuur. Is hiervan het resultaat gelijk dan geldt het  hoogste percentage, dat door de voorzitter van de jury is toegekend. Is dit resultaat ook gelijk dan wordt  gekeken naar het resultaat van het laatste onderdeel op het protocol. Is het resultaat hiervan ook gelijk dan steeds een onderdeel omhoog tot een verschil ontstaat. Mocht dan nog een ex-aequo uitslag bestaan dan wordt er geloot.

Voor meer informatie zie WWW.OUTDOORROSMALEN.NL

 

Gegevens

Begin:
1 juni 2019
Einde:
2 juni 2019

Locatie

Sunny Boys
Kruisstraat 26
Rosmalen, 5247RE
+ Google Maps